ébredő, felemelkedés, megvilágosodás, Merkaba, quantum, DNS, interdimenzionélis, tudatosság, kulcsok, tünetei, blokk, energia, rezgés, szellemi, Felsőbb Én, lélek, öngyógyítás, önismeret, elengedés, tudat, DNS-12 szál, aktíválás, isteni, Kryon, Kuthumi, társteremtés, maya fátyla, oldás, terápia, életvezetési tanácsadás, légzés, relaxációs blokkoldás,

Kulcsok a felemelkedéshez

Aktuális tanfolyamok

Blokkoldó Terapeuta

Tanfolyam

2011. 12. 10-11.

Pécs

Öngyógyítás Művészete

2011. 12. 17.

Pécs

Az öngyógyítás művészete 


Az Öngyógyítás mindig egy tudatos döntéssel kezdődik.Ha bízol magadban és az Életet választod, elindul az öngyógyítási folyamat és a tested visszanyeri természetes egyensúlyát. Soha nem gyógyíthat meg senki csak Te önmagad.
A régi időben kapcsolat volt az ember és a teste, szerve és sejtje között. Ezt a kapcsolatot fogjuk újraéleszteni, hogy tud mi történik veled, mi történik benned. A sejtjeid hálásak lesznek ezért és a legkisebb diszharmóniánál már jeleznek, és Te rendbe tudod tenni önmagad időben, mielőtt a betegség átveszi feletted az uralmat.        

                                              
A legelső feladat:  DNS  szálak újraaktiválása lesz.

Az első szál ami dupla spirálból áll az emberi géntérképet  tartalmazza. Ez 3%-a a DNS-nek. A fennmaradt 97 %- ot fogjuk újra aktivizálni, ami interdimenzionális kvantum. Mi is ez? Információ. Információ sz életutadról, az érzelmeidről, a felemelkedésről, a felsőbb énedről, az Akashádról az gyógyításról, őssejtedről és még sok másról. Ugye milyen izgalmas? Ha beaktiválod a DNS szálakat újra írhatod önmagad. Micsoda lehetőség van benne, hogy Te mint TUDATOS EMBER szimbiózisban önmagaddal újra alkothatod önmagad. Ez mindig is ott volt, ez mindig ott állt a rendelkezésre a Lemúriai idők óta, most felébresztjük ezt a tudást.

 


 

A második feladat: blokkoldás önmagadon.

Megmutatom, hogy tudod megtisztítani a lelked a blokkjaitól és félelmeitől, A betegségek 90%-a lelki eredetűek. A tested érzi a lelkedben lévő dühöt, haragot, kétségbeesést stb. A megtörtént negatív események blokkot okoznak a lélekben, ami lenyomatot eredményez a testben, betegség formájában. Elsajátítjuk, hogy lélegezz a sejtjeiddel, a szerveiddel a tested egészével, hogy szeresd, hogy biztonságban érezze magát. Minden emberben el van rejtve az öngyógyító kód. Soha nem gyógyíthat meg senki csak Te önmagad.

A harmadik feladat a szelíd támogatás:

Ezt az egészet megtámogatjuk szelíd gyógymódokkal, mint az akupresszúra , gyógynövények, kristálygyógyítás.


A tanfolyam költsége: 15 000 Ft
A tanfolyam időtartalma 1 nap, utókonzultációk benne vannak az árban.

Aki plusz főt hoz magával engedek a tanfolyam díjából. Plusz egy fő esetén 15%, plusz két fő esetén 25%, plusz három fő esetén 50% négy fő esetén 75 %.
INGYEN IS ELVÉGEZHETED A TANFOLYAMOT!!!!!
SZERVEZZ TE IS TANFOLYAMOT A  LAKÓKÖRNYEZETEDBEN.
                                                    Szervezz tanulni vágyó csoportot, öt fő esetén a TE díjadat  elengedem.:)

 

Sok szeretettel várlak Benneteket!

 Anna

öngyógyítás, művészet, élet, sejt, szerv, test, DNS, aktiválás, géntérkép, DNS- szál, tudatosság, blokk, akupresszúra, gyógynövény, kristálygyógyítás, kód

ébredő, felemelkedés, megvilágosodás, Merkaba, quantum, DNS, interdimenzionélis, tudatosság, kulcsok, tünetei, blokk,energia, rezgés, szellemi, Felsőbb Én, lélek, öngyógyítás, önismeret, elengedés, tudat, DNS-12 szál, aktíválás, isteni, Kryon, Kuthumi, társteremtés, maya fátyla, oldás, terápia, életvezetési tanácsadás, légzés, relaxációs blokkoldás,