ébredő, felemelkedés, megvilágosodás, Merkaba, quantum, DNS, interdimenzionélis, tudatosság, kulcsok, tünetei, blokk, energia, rezgés, szellemi, Felsőbb Én, lélek, öngyógyítás, önismeret, elengedés, tudat, DNS-12 szál, aktíválás, isteni, Kryon, Kuthumi, társteremtés, maya fátyla, oldás, terápia, életvezetési tanácsadás, légzés, relaxációs blokkoldás,

Kulcsok a felemelkedéshez

Aktuális tanfolyamok

Blokkoldó Terapeuta

Tanfolyam

2011. 12. 10-11.

Pécs

Öngyógyítás Művészete

2011. 12. 17.

Pécs

Jelen-LÉT

 
Tapasztalatom szerint az emberek ébren alszanak. Ez azt eredményezi, hogy még két idősíkkal többet élnek. Mit is jelent ez? A jelen pillanatában nem a jelent élik, hanem a múlton rágódnak, vagy a jövőn aggodnak. Tehát az Itt és Mostot átalusszák, ébren. Ha mindenki a jelenben lenne, arra figyelni amit csinál, és avval foglalkozna amit pont felkínál az élet, minden problémája megoldódna. Egyszer csak elkopnának a negatív események, és megindulna a pozitív változás az életükben. Ha az ember a jelen időben pl. mosogatás közben a múlton rágódik, és a nehézségein mereng, megteremt magának egy múlt terhétől átitatott, negatív jövőt. Ráadásul eltör pár poharat, és az edények is koszosak maradnak. Nem beszélve arról, hogy érzelmileg jól lehúzza magát, és a megoldást sem találja. Mosogatás közben, csak mosogassunk, evés közben figyeljünk az ételre, és szeretkezés közben ne azon járjon az agyunk mit főzünk holnap. Ha elkezded figyelni önmagad, éberré válsz. Nem baj, ha elbotlasz, csak vedd észre, és javítsd ki magad. Éld az élet minden egyes pillanatát, tudatosan. ha pl. beszélgetsz valakivel, figyelmed teljesen rá irányuljon, és élvezd ezt az odaadottságot. Vedd játéknak ne legyen ez véresen komoly, csak vedd észre, hogy nem vagy a mostban és gyere vissza. Ha a jelenben a mosogatsz, szép tiszta tányérjaid lesznek.
A rend rakásnak és jövő építésének és a meditációnak is meg van az ideje. Egy tudatosan, szeretettel kiküldött jövőkép magasabb rezgést ad és gyorsabban manifesztálódik, mint az amit ímmel-ámmal csinálnál. Ezt is csak akkor csináld ha a belső késztetés meg van  hozzá. A meditáció alatt visszamehetsz a múltba rendet rakni, evvel üresedsz és az üresbe töltöd a csodádat.
Akkor vagy jelen, ha egy virágos kertbe belépve, érzed a virágok illatát, látod a színeket, és hallod, ahogy susog a szél. Használod az érzékszerveidet. Ha a jelenben élsz, akkor minden pillanatban éled ami VAN, illúzió nélkül. Éld a pillanatot és élni fogod az ÉLETED.

ébredő, felemelkedés, megvilágosodás, Merkaba, quantum, DNS, interdimenzionélis, tudatosság, kulcsok, tünetei, blokk,energia, rezgés, szellemi, Felsőbb Én, lélek, öngyógyítás, önismeret, elengedés, tudat, DNS-12 szál, aktíválás, isteni, Kryon, Kuthumi, társteremtés, maya fátyla, oldás, terápia, életvezetési tanácsadás, légzés, relaxációs blokkoldás,