ébredő, felemelkedés, megvilágosodás, Merkaba, quantum, DNS, interdimenzionélis, tudatosság, kulcsok, tünetei, blokk, energia, rezgés, szellemi, Felsőbb Én, lélek, öngyógyítás, önismeret, elengedés, tudat, DNS-12 szál, aktíválás, isteni, Kryon, Kuthumi, társteremtés, maya fátyla, oldás, terápia, életvezetési tanácsadás, légzés, relaxációs blokkoldás,

Kulcsok a felemelkedéshez

Aktuális tanfolyamok

Blokkoldó Terapeuta

Tanfolyam

2011. 12. 10-11.

Pécs

Öngyógyítás Művészete

2011. 12. 17.

Pécs

 

A TÜKÖR GYAKORLAT személyre című gyakorlat előtt szükségét érzem, hogy „felkészítselek” rá. 
Ez egy nagyon különös az tudattalanra és a tudatos részre egyszerre ható gyakorlat.
Ezt azonnal fogod érezni és legalább még három hónapig lesznek rácsodálkozásaid, annak függvényében, hogyan tudta az idegrendszered a változást elszállásolni a fejedben.

 

A  HO’OPONOPONO szeretet gyakorlat inspirált a TÜKÖR gyakorlat kidolgozásához.
Nagyon sokan jeleztetek vissza, hogy hasznos felismeréseket adott már csak az, hogy elolvasták, főleg a felelősség felvállalásáról.
Mások el kezdték gyakorolni a „BOCSÁSS MEG, SZERETLEK!” „technikát”.

Ez az a pont, amiért ezt a használati útmutatót elkészítettem.

A többségnek sikerült, mások csak kismértékű változást éreztek.

Van egy fontos dolog: a KULTURÁLIS ÉS TRADÍCIONÁLIS KÜLÖNBSÉGEK.
Míg dr. Len, hawaii terapeuta országában az emberek az érzelmeiket jól kommunikálják és természetesen megélik, addig a mi környezetünkben sokszor nem tudjuk megnyitni szívünket, nem engedve a szívtől szívig áramlatát a szeretetnek.
Ez a szeparáció az, ami nem támogatja a látványos eredményt ennél a szeretet gyakorlatnál. Hisz a szeretet sosem lehet cél, csak valami mellékterméke.
Ezért, ha a HO’OPONOPONO szeretet gyakorlatot végzed, akkor, ha rágondolsz arra a személyre, akivel gondod van, akkor kérd meg, hogy valamely személy vagy állatka képében jelenjen meg az a RÉSZED, amelyik ezt az embert behozta az életedbe. Gondolhatsz úgy is rá, hogy Ő az a RÉSZED, aki felelős azért, hogy az a másik személy így viselkedik, vagy úgy is gondolhatsz rá amikor kéred, hogy megjelenjen, hogy Ő az, aki azt a Részt képviseli benned, akit a személy reprezentál, akivel gondod van. Amelyik neked kényelmesebb.
És ekkor figyeld ezt a RÉSZEDET. Tudd, hogy Ő nem az a személy, akivel a gondod van, ez csak az a RÉSZED, aki őt reprezentálja. Majd ahogy figyeled ezt a Részedet, kezd el neki mondani: Bocsáss meg, SZERETLEK! – légy vele folyamatos kapcsolatban azáltal, ahogy mondogatod ezt, figyeld, hogyan fogadja. Vedd észre, hogyan érzi ettől magát ez a RÉSZED. Ez különös hatással lesz rád. Lehet, hogy még el is sírod magad. A lényeg, hogy így szünteted meg magadban a szeparációt a Részeddel. Ez pedig az UNIVERZUM összes pontjára hatással lesz.
Ha ezt végig csinálod, fel fog töltődni tartalommal az a mondás: ne a környezetedet változtasd meg, hanem magadat, és akkor a környezeted is meg fog változni
Segítség a tecnikához:ÉRZELMI LÉTRA:

 

 1
Boldogság, tudás, magabiztosság, szabadság, szeretet, nagyrabecsülés
 2
Szenvedély
 3
Lelkesedés, öröm, elragadtatás
 4
Örömteli várakozás, hit
 5
Derűlátás
 6
Remény
 7
Belenyugvás
 8
Unalom
 9
Borúlátás
10
Türelmetlenség, kielégületlenség, bosszankodás
11
Legyőzöttség érzete
12
Csalódottság
13
Kétség
14
Aggodalom
15
Mások hibáztatása
16
Elbizonytalanodás
17
Harag
18
Bosszúvágy
19
Düh, gyűlölet
20
Irigység
21
Bűntudat, önbecsülés hiánya, fenyegetettség érzete
22
Tehetetlenség, elkeseredettség, fájdalom, kétségbeesés, szorongás

 

Forrás:http://www.sziakademia.eoldal.hu/

 
ébredő, felemelkedés, megvilágosodás, Merkaba, quantum, DNS, interdimenzionélis, tudatosság, kulcsok, tünetei, blokk,energia, rezgés, szellemi, Felsőbb Én, lélek, öngyógyítás, önismeret, elengedés, tudat, DNS-12 szál, aktíválás, isteni, Kryon, Kuthumi, társteremtés, maya fátyla, oldás, terápia, életvezetési tanácsadás, légzés, relaxációs blokkoldás,