ébredő, felemelkedés, megvilágosodás, Merkaba, quantum, DNS, interdimenzionélis, tudatosság, kulcsok, tünetei, blokk, energia, rezgés, szellemi, Felsőbb Én, lélek, öngyógyítás, önismeret, elengedés, tudat, DNS-12 szál, aktíválás, isteni, Kryon, Kuthumi, társteremtés, maya fátyla, oldás, terápia, életvezetési tanácsadás, légzés, relaxációs blokkoldás,

Kulcsok a felemelkedéshez

Aktuális tanfolyamok

Blokkoldó Terapeuta

Tanfolyam

2011. 12. 10-11.

Pécs

Öngyógyítás Művészete

2011. 12. 17.

Pécs

Gyakorlati útmutatások

Sziasztok.

A feladatsorokhoz írnék pár mondatot a megértéshez., hogy én miért választottam ezeket a gyakorlásokat. Először is nekem rengeteget segítettek a felemelkedésben. Minden egyes szutrát kipróbáltam, gyakoroltam évekig, hónapokig. Attól függően, hogy éreztem mennyi időre van szükségem. A gyakorlatokat folymatában bővítem,ahogy én is megkapom őket a Felsőbb Énem től. Sok sikert, legytek áldottak. :)

1, Jelen-LÉT = itt és most gyakorlata

2, Kryoni ima= nagyon összeszedett pontos és lényegre törő. Tartalmazza mindazt amit én lényegesnek találtam és más tanok által kaptam és alkalmaztam. PL. a karmaoldást, fogadalom visszavonást, a Felsőbb Éneddel, a segítőkkel és a Felemelkedett Mesterekkel való kommunikáció. Tartalmazza a sejtkomunikációt, és a DNS aktiválást. A bőségteremtést és még sok mást. Csináld meg, nem fogsz csalódni.

3, Karma oldás, karma batyu letevése, fogadalom oldás bővebben

4, Blokkoldás tudatossan 

4, Ho'oponopono technika a szeretet és megbocsájtás technikája.

5, A DNS- aktíválás, ami az elméleti útmutatóban lesz, hisz csak egy tudatos kérés kell a Felsőbb Énedhez és elindítja a folyamatot.

6, Meditáció- üresedés, sejtkommunikáczió bővebben, ima és hálaadás, shusumna, csakra és aura tisttítás.

7, Merkaba meditáció

8. Entitáso leválasztása és átalakulás a szakrális geometria által

9.Negyedik dimenziós asztráltest alsó síkjainak a megtisztítása az ötszörös lángok hatalmával 

ébredő, felemelkedés, megvilágosodás, Merkaba, quantum, DNS, interdimenzionélis, tudatosság, kulcsok, tünetei, blokk,energia, rezgés, szellemi, Felsőbb Én, lélek, öngyógyítás, önismeret, elengedés, tudat, DNS-12 szál, aktíválás, isteni, Kryon, Kuthumi, társteremtés, maya fátyla, oldás, terápia, életvezetési tanácsadás, légzés, relaxációs blokkoldás,